Pagina's

vrijdag 4 juli 2014

Vrijgevige kippen

Omdat onze kippetjes zeer vrijgevig zijn en we daardoor steeds veel eitjes hebben, maar ook omdat ik mijn gezin graag culinair verwen, maakte ik deze tortilla.
 
Recept Tortilla met chorizo:
Ingrediƫnten:
  • 2 grote of 3 kleine aardappelen
  • 1 pakje chorizo
  • 6 eieren
  • 1 ajuin
Bereiding:
  1. Snij de ui in kleine stukjes.
  2. Snij de aardappelen in kleine stukjes.
  3. Snij de chorizo in reepjes.
  4. Kluts de eieren.
  5. Bak de ui en aardappelen 10 minuutjes.
  6. Overgiet met de geklutste eieren.
  7. Strooi er de reepjes chorizo over en laat 10 minuten op zacht vuurtje garen.
  8. Draai de tortilla om en laat nog 5 minuten bakken.
Smakelijk!
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten